ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΕΒΕ

ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Είμαστε στην υπηρεσία των επαγγελματιών που ασχολούνται με την διαμονή – διατροφή – διασκέδαση, πάνω από μισό αιώνα. Φροντίζουμε τα εμπορεύματά μας να πληρούν όλες τις συνθήκες υγειινής και εργονομίας. Ελαχιστοποιούμε τα κέρδη μας και παραδίδουμε στην αγορά εμπορεύματα σε δελεαστικές τιμές. Καταφέραμε να μηδενίσουμε το χρόνο που μεσολαβεί από την ανάθεση της παραγγελίας μέχρι την ολοκλήρωσή της. Παραδίδουμε τα εμπορεύματα στην περιοχή του νομού Αττικής, στο μέρος που ο πελάτης επιθυμεί. Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, στα πρακτορεία της αρεσκείας του. Διατηρούμε μόνιμη παρακαταθήκη για να υπάρχει η δυνατότητα μερικής ανανέωσης του εξοπλισμού. Προσθέτουμε στα εμπορεύματά μας ό,τι πιο σύγχρονο και λειτουργικό προκύπτει από τις καινούριες απαιτήσεις.

Οι εξειδικευμένοι πωλητές μας, ενημερώνουν τους πελάτες μας και υποδεικνύουν σε αυτούς λύσεις οικονομικές και χρηστικές. Συμμετέχουμε και επισκεπτόμαστε συνεχώς εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό παίρνοντας γνώσεις και ιδέες για ό,τι χρήσιμο και καινοτόμο κυκλοφορεί στην αγορά.

Κάθε χρόνο τυπώνουμε ειδικό κατάλογο προσφορών με είδη που ειδικά επιλέγουμε για φτηνές και αποδοτικές αγορές.

Τα πενήντα χρόνια εμπειρίας, μας έχουν δώσει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι επιλέγουμε λύσεις για να έχουμε μόνιμους και ευχαριστημένους πελάτες.